Alumnes de 6è de Primària del Centre Escolar Empordà participen en el programa “Roses ets tu”

Plenari AjuntamentUna seixantena d’alumnes de cicle superior del Centre Escolar Empordà de Roses van celebrar durant la tarda del dilluns 9 de novembre, una sessió amb representants i treballadors de l’Ajuntament i de diferents associacions de Roses amb la intenció de recollir les seves impressions i idees sobre quines són les necessitats del municipi. Aquesta sessió donava el tret d’inici del Programa d’Educació Emprenedora “Roses ets tu”, desenvolupat i impartit per La ColActiva, que té com a objectiu que els alumnes treballin en un projecte d’anàlisi, participació i acció vinculat al seu municipi.

Durant la sessió, els alumnes van compartir amb les entitats i els representants municipals diferents problemàtiques de Roses i van recollir tota aquesta informació per al seu posterior estudi i anàlisi, ja que el programa preveu que siguin els propis estudiants els encarregats de proposar solucions a les necessitats detectades, treballant en equip i d’una forma innovadora i creativa. L’objectiu final és que els alumnes adquireixin les eines necessàries per convertir les seves inquietuds i idees en projectes que es puguin presentar i portar a terme en equip.

Quant a lacolactiva

creativitat, emprenedoria, gestió de continguts, infomediació, art efímer i esdeveniments, "tallers de creativitat" i "tècniques de creativitat", literatura, humor i molt més
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari