Qui som?

La ColActiva és una plataforma d’investigació oberta que es dedica a la generació i organització de tècniques i tallers de creativitat, a la gestió i edició de continguts i a l’estudi i l’impuls de l’educació en emprenedoria.

JOAN CAROL – 1968

Enginyer industrial per la EPS de la UdG. Postgrau en Tecnologies d’ESO i BTX per la UPC. Ha treballat en la indústria del plàstic, tant en el disseny com en la fabricació de peces. Els coneixements i l’experiència professional  li han permès col·laborar en l’edició del llibre de text Mecànica del batxillerat, de l’editorial McGraw Hill. De mica en mica ha deixat el món industrial i ha fet el salt al món educatiu en l’àmbit tecnològic. Actualment és professor de Secundària. Ha adaptat la metodologia ABP col·laborativa a l’aula fins aconseguir una versió estable, aplicable al dia a dia, i exportable a d’altres matèries. Forma part del grup de Tecnologia, del grup METRE i del grup d’Assessorament a Centres de l’ICE de la UdG. Les últimes col·laboracions amb editorials són amb Barcanova, dins del projecte Supera’t.

SUSANNA CROS BAHÍ – 1974

Arquitecta per l’ETSAB-UPC i llicenciada en Filologia Catalana per la UB. Postgrau en Gestió Cultural per la UPF. Ha treballat en l’àmbit de l’edició de publicacions d’arquitectura des de la revista Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya i des de l’editorial ACTAR. Ha exercit de gestora cultural a la Casa de Cultura de Girona. Ha col·laborat amb Infonomia en la creació de continguts d’innovació, i amb Interactiu en la gestió de continguts per a pàgines web. Actualment treballa de gestora cultural a Joventuts Musicals de Catalunya, i també com a professional de l’edició i traducció de textos. Escriu sobre arquitectura, educació, creativitat i cultura. Des de La ColActiva, promou l’actitud creativa i les humanitats en tots els àmbits.

ÀLEX FORASTÉ ARISSA – 1973

Enginyer industrial per l’ETSEIAT-UPC. Postgrau en Direcció d’Empresa per la UPF. Diploma en Funció Gerencial en Organitzacions no Lucratives per ESADE. Postgrau en Estratègia i Competitivitat Regional per la UPC. Màster en Professorat d’ESO i Batxillerat. Ha treballat en els sectors de la maquinària industrial, de la consultoria en tecnologies de la informació, de les polítiques de joventut i la participació juvenil i, darrerament, impulsant iniciatives de foment de la col·laboració empresarial a l’entorn de la innovació. Actualment està treballant en el foment de la creativitat i l’emprenedoria com a binomi clau per potenciar les idees innovadores, mitjançant l’organització de tallers i projectes per a empreses, organitzacions i centres educatius.

SANDRA MASDEVALL TEIXIDOR – 1974

Mestra d’Educació Infantil i Primària. Abans d’incorporar-se al Departament d’Ensenyament va estar vinculada molts anys en el món del lleure. Ha treballat com a educadora de llar d’infants, ha impartit assignatures de Cicles Formatius de Grau Mig, cursos d’alfabetització, classes de Graduat Escolar i de català a l’escola Municipal d’Adults de Banyoles. Actualment forma part de l’equip ICE de metodologies i organització d’aula i està treballant com a Assessora de Llengua, Interculturalitat i Cohesió social del Departament d’Educació. Pensa que la recerca i la tasca docent dins l’escola no han de ser dos camins, sinó una línia de treball creativa i competencial.

MARIONA MASGRAU JUANOLA –1974

Doctora en literatura i educació per la Universitat de Girona. Llicenciada en Filologia per la UAB. Postgrau en Gestió Cultural per la UPF. Ha treballat en docència -UAB, Uni-Köeln i Uni-Bonn (Alemanya)- i en projectes culturals des de l’àmbit editorial —CCCB, La Magrana, Grup 62—, digital —www.eltactequete.cat— i associatiu. Actualment és professora de la Facultat d’Educació de la Universitat de Girona en l’especialitat de didàctica de la llengua i la literatura i, a través de la ColActiva, treballa en el foment de la creativitat per a plataformes socials i empreses, i en l’edició de continguts.

PILAR RODRÍGUEZ SORIANO – 1974

Arquitecta per l’ETSAB-UPC. Ha treballat com a arquitecta en diversos despatxos d’arquitectura i urbanisme (Alegre-Lloveras Arquitectes, Barcelona; COTCA SA Enginyeria d’estructures, Barcelona; CCRS Arquitectes, despatx d’urbanisme de Barcelona; Jordi Paulí Collado Arquitecte, Girona). Actualment treballa com a arquitecta amb despatx professional propi i fomenta la creativitat mitjançant tallers i activitats diverses. Fa més d’una dècada que participa a l’exposició “Girona, temps de flors”. Des de La ColActiva promou l’actitud creativa, i els projectes col·laboratius i d’intervenció tant en l’espai públic com privat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s