Què oferim

Creativitat. Tenir idees no és un procés aleatori, ni una virtut; és un esport, una pràctica que es pot potenciar, exercitar i millorar. Les idees tenen fonaments, es modelen, es reciclen, es capgiren… La creativitat és una aptitud necessària en un món canviant, una competència molt cotitzada, una forma de viure més activa. Investiguem tècniques, exercicis i sessions, i dissenyem tallers i seminaris per potenciar-la en el món de les plataformes socials, l’empresa, l’educació i en l’àmbit personal.

> Tallers de generació d’idees.

> Mòduls formatius en creativitat.

Infomediació. Estem constantment envoltats d’informació, disposem de gran quantitat de dades en formats molt diversos, fins al punt que correm un risc sever d’infoxicació. Per això, cal trobar la millor manera i el millor mitjà per transmetre els nostres coneixements, experiències i idees que puguin interessar a d’altres persones. La comunicació avui ha de ser el màxim d’efectiva. Des de La ColActiva, acompanyem aquest procés en totes les seves fases: recollida d’informació, síntesi de material interessant, redacció d’esborranys i elaboració del producte final. I ho executem en el format més adequat als objectius de comunicació: llibre, flyer, web, bloc, aplicació de mòbil, joc, etc. T’ajudem a concebre i difondre el teu discurs.

> Elaboració de discurs.

> Redacció i edició de continguts per a llibres, webs i formats diversos.

Escola i transformació. En una societat accelerada com l’actual necessitem gent preparada per donar respostes davant situacions canviants, que assumeixin riscos i que sàpiguen gestionar-se en el fracàs. Els alumnes dels segle XXI hauran de ser capaços de marcar-se els seus propis objectius i actuar per tal d’assolir-los amb creativitat, organització i autonomia, comunicant-se i vinculació amb l’entorn i el context social que conformen. Creiem que s’ha de començar a treballar en aquest sentit des de l’educació Primària i per això generem projectes educatius basats en el treball per projectes, l’aprenentatge servei i el treball cooperatiu en què l’alumne és l’autèntic protagonista. Diguem-n’hi educació de l’emprenedoria o aprendre a aprendre. Provem-ho, en tot cas.

> Projectes d’actuació.

> Assessorament.

> Tallers d’emprenedoria per a escoles, instituts i centres formatius.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s